Pályázatok / Perenye Község Önkormányzata orvosi rendelő felújítása és orvosi eszközök vásárlása

Perenye Község Önkormányzata orvosi rendelő felújítása és orvosi eszközök vásárlásaPerenye Község Önkormányzata orvosi rendelő felújítása és orvosi eszközök vásárlása
 
2020 | 09 | 08.
 
SAJTÓKÖZLEMÉNY
PERENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA ÉS ORVOSI ESZKÖZÖK VÁSÁRLÁSA
 
A Magyar Falu Program támogatásával megújul Perenye Község orvosi rendelője az MFP-HOR/2019 kódszámú Orvosi rendelő című pályázati kiírás keretén belül. A Perenye Község Önkormányzata orvosi rendelő felújítása és orvosi eszközök vásárlása című projekt 32,36 millió Forint támogatásban részesült. 
 
Perenye Község Önkormányzata az elnyert támogatási összeg keretében megvalósítja az orvosi rendelő felújítását, melynek során megtörténik az egészségügyi alapellátásnak helyt adó épület korszerűsítése, akadálymentesítése. A fejlesztéssel az épület mindenki által használhatóvá válik, koncentrált szolgáltatást biztosítva ezzel a lakosoknak. A fejlesztés hatására a helyben megtalálható magas minőségű szolgáltatások révén lehetőség nyílik elvégezni az alapvető szűrővizsgálatokat, állapotfelméréséket, prevenciós tevékenységeket a lakosság közvetlen lakókörnyezetében. A fejlesztés egyben hozzájárul a lakosság egészségtudatosabb életviteléhez, mellyel korszerű háziorvosi ellátás valósul meg a településen. A fejlesztés hozzájárul a lakosság egészségtudatosabb életviteléhez. A korszerű infrastrukturális körülmények pedig hozzájárulnak a minél magasabb színvonalú ellátás elvégzéséhez. 
 
 
A kedvezményezett neve: Perenye Község Önkormányzata
 
A projekt címe: Perenye Község Önkormányzata Orvosi rendelő felújítása és orvosi eszközök vásárlása
 
Megvalósítás helyszíne: 9722 Perenye, Jókai utca 17.
 
A beruházás megvalósításának ideje: 2019.10.01. – 2020.12.31.
 
Beruházás összköltsége: 32.357.933,- Ft
 
Elnyert, szerződött támogatás összege: 32.357.912,- Ft
 
Támogatás mértéke: 100%
 
Beruházás rövid bemutatása:
 
Az orvosi rendelő felújításának célja, hogy az épület korszerűen kiszolgálja a háziorvosi praxis ellátási igényeit. A korszerűsítés során a betegek és a dolgozók számára is kényelmesebbé és biztonságosabbá válik az épület. A munkálatok során megtörténik a vizesblokk felújítása és átalakítása, akadálymentes mosdó kerül kialakításra, a burkolatokat az intenzív használatnak megfelelő burkolatokra cserélik. A falakra mosható festés kerül, megtörténik a teljes villamos rendszer korszerűsítése, energiatakarékos LED fényforrások kerülnek elhelyezésre, mozgásérzékelők és készenléti fények kerülnek beépítésre, valamint megtörténik a teljes fűtési rendszer korszerűsítése is. Az infrastrukturális háttér modernizációja a szolgáltatások körének bővülését hozza magával. 
 
További információ kérhető:
Imre Viktória, polgármester
06-94-511-843


Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Önkormányzat Perenye - Magyar